After Dark. En kväll fylld av Glitter och Glamour




Igår kväll var vi på Malmö Operan och premiären av After Dark, This is it föreställningen.
Snacka om glitter och glamour, fjäderboas, paljetter och konfetti! 
Det var så bra! 
Det var svårt att sitta stilla i stolarna. Sitt-dansa gjordes det hejvilt.
I denna flärd och glamourösa show så var där delvis en mörkare historia som berättades. När After Dark började för 40 år sedan, så såg inte världen likadan ut som nu. Eller rättare sagt, världen såg inte likadant på homosexualitet då som vi gör nu. Detta sägs väl bäst i Jonas Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar". Många som dog i AIDS.
Christer stod på scenen och riktade ett speciellt tack SVT, detta för att SVT hade modet att visa After Darks show på TV en lördag kväll på bästa sändningstid, detta trotts synen på homosexuella var som den var då. 
Han vet att detta var ett stort steg framåt för acceptansen av homosexuella. Det hjälpte många som satt hemma och trodde det var något fel på dem. Folk vågade stå för den de är.
Vilka fantastiska kreationer som denna klädskapare, som Christer Lindarw faktiskt är, har skapat!
Och självklart visade de upp det klassiska från Eurovision Song Contest 1985 när Lill Lindfors tappar kjolen i direktsändning när hon ska gå på scenen. Men sen vecklar ut blusen som hon har på sig och det blir en fantastisk klänning av det

Jag små dansade hem fylld av energi! 
Alla borde ha mer glitter och glamour i sina liv! 
Mer vardagslyx ;o)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kallt på kontoret :-/

Ösregn ute och kallt på kontoret :o/ Fick ta på mig jackan (kontors-jackan) för jag frös så :oS Är även insvept i en filt om...